We Rock! Rockerboard Classic

Een vernieuwend ontwerp van het klassieke rockerboard met meer aandacht voor veiligheid dankzij de getrapte en organische rand.

Het board met de getrapte rand wordt afgewerkt met lak, dat met de organische rand met olie.

Aanbevolen voor kinderen vanaf de leeftijd van 3 jaar. Jongere kinderen kunnen het balanceerbord ook gebruiken onder toezicht van een volwassene.

We Rock! Rockerboard Moon

Door de afgeronde uiteinden kan men op dit bord ook balanceren met de bolle kant naar boven, een extra uitdaging! Wie kan er het langste zijn evenwicht houden?

Het bord helpt om van jongs af aan vaardigheden te oefenen die later in andere actieve sporten van pas kunnen komen, bijvoorbeeld surfen, snowboarden enz.

Aanbevolen voor kinderen vanaf de leeftijd van 6 jaar. Jongere kinderen kunnen het balanceerbord ook gebruiken onder toezicht van een volwassene.

We Rock! Rockerboard Twister

Het smalle middengedeelte is een opvallende eigenschap van dit bord. Hierdoor is het makkelijker om bepaalde bewegingen te maken met het rocker board, zoals draaibewegingen. Dat verklaart ook de naam: ‘Twister’.

Door de smallere middensectie hebben kinderen die misschien een beetje bang zouden zijn om op een klassieke rockerboard te stappen een goed alternatief. Zij kunnen gemakkelijker het midden van het board benaderen om zo het opstappen te vergemakkelijken.

Aanbevolen voor kinderen vanaf de leeftijd van 3 jaar. Jongere kinderen kunnen het balanceerbord ook gebruiken onder toezicht van een volwassene.